Kähler Omaggio Circulare vase 20 cm, antracitgrå

251 kr.

Frigør din kreativitet med Kähler Omaggio Circulare vase. Elegant design og håndmalet finish i antracitgrå. Skab din unikke indretning.

Køb her

Varenummer (SKU): 7375901464122712 Kategori:

Kählers Omaggio Circulare vase i antracitgrå er en sand klassiker inden for moderne design med et fokus på bæredygtighed. I samarbejde med den dynamiske designgruppe Stilleben har Kähler skabt en opdateret version af den ikoniske Omaggio-vase fra 2007. Denne smukke vase er en hyldest til den skønhed, der findes i enkelhed og håndværkets finesse.

Vasens elegante rundede form og den diskrete antracitgrå farve tilføjer et strejf af nordisk elegance til enhver indretning. Den håndlavede kvalitet og de karakteristiske håndmalede striber, som Kähler er kendt for, giver vasen et unikt og personligt præg. Hver vase er skabt med omhu og ekspertise, hvilket gør den til et kunstværk i sig selv.

Denne 20 cm Kähler Omaggio Circulare vase er det perfekte valg til at fremvise dine yndlingsblomster på en smuk og stilfuld måde. Lad vasen stå alene som et statement-piece på din reol eller kombinér den med andre vaser fra Kählers Omaggio-serie for at skabe et dynamisk og stilfuldt udtryk.

Med sin enkle skønhed og bæredygtige design er Kählers Omaggio Circulare vase en tidløs investering til dit hjem, som du vil nyde i mange år fremover. Lad denne vase være det elegante omdrejningspunkt i din boligindretning og lad dens skønhed inspirere dig dag efter dag. Giv din indretning et strejf af nordisk luksus med denne smukke og enestående Kähler Omaggio Circulare vase i antracitgrå.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kähler Omaggio Circulare vase 20 cm, antracitgrå”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.