Tilbud!
,

Omaggio Nuovo Vase H14,5 Terracotta

Original price was: 230 kr..Current price is: 115 kr..

Oplev den unikke skønhed af Omaggio Nuovo Vase i smuk terracotta. Et elegant og stilfuldt tilbehør til dit hjem, der tilføjer en sofistikeret touch til enhver indretning.

Køb her

Varenummer (SKU): 9067100613497603 Kategorier: ,

Lad dig fortrylle af skønheden ved Omaggio Nuovo Vase H14,5 Terracotta fra Kähler. Denne vidunderlige håndmalet vase er en gennemført fornyelse af den ikoniske Omaggio serie, som blev lanceret tilbage i 2008 og er sidenhen blevet et moderne must-have.

Udført med enestående håndværk, emmer denne terrakottavase af elegance og charme. Den unikke og autentiske håndmalede finish gør hver eneste vase helt unik. Hver penselstrøg er nøje udført af designduoen Stilleben, der med deres fantastiske kreativitet har formået at skabe et kunstværk i form af en vase.

Vasens harmoniske farvetone i terracotta giver den et varmt og naturligt udtryk, der vil tilføre ethvert rum en unik atmosfære. Den kompakte størrelse på 14,5 cm gør den perfekt til at pryde både hjemmet og arbejdspladsen.

Omaggio Nuovo Vase H14,5 Terracotta er mere end blot en vase – den er et symbol på æstetik og innovation. Den kan bruges som en stilfuld bouquet holder til smukke blomster, eller stå alene og skabe et simpelt, men raffineret statement i din indretning.

Giv dig selv eller en du holder af en gave, der udstråler kvalitet og tidløst design. Vælg Omaggio Nuovo Vase H14,5 Terracotta fra Kähler og tilføj et strejf af elegance til dit hjem.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Omaggio Nuovo Vase H14,5 Terracotta”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.